De Hollandse Leeuw


 
KalenderIndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ideologisch Kader

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Petrus_Antonius
Fractievoorzitter
Fractievoorzitter
avatar

Aantal berichten : 398
Registratiedatum : 27-10-10
Leeftijd : 33
Woonplaats : Leiden

BerichtOnderwerp: Ideologisch Kader   wo okt 27, 2010 10:49 pm

Citaat :
Ideologisch Kader

Op vlak van communicatie
De Leeuw stelt zich tot doel een open partij te zijn, waarbij men zich kosteloos kandidaat kan stellen voor lidmaatschap. Lidmaatschap dient echter aanvaard te worden door de partijvoorzitter (na advies van de partijleden).

Alle partijleden hebben het recht zich in het openbaar als lid van De Leeuw uit te spreken. In zijn/haar uitspraken gaat het partijlid uit van het ideologisch kader van de partij. Echter enkel uitspraken van de Fractievoorzitter, de Partijvoorzitter of een door de Fractievoorzitter bevoegd persoon (woordvoerder) draagt de officiële visie van de partij uit.

Op vlak van Justitie
De Leeuw gelooft in de kracht van justitie. Misdaad dient zwaar bestraft te worden. Toch wil De Leeuw criminaliteit niet verbannen uit het spel, De Leeuw wil RP-criminaliteit beleidsmatig ondersteunen.

De Leeuw zal er zorg voor dragen dat de bureaucratisch rompslomp niet te groot wordt. Wij geloven dat er niet naar problemen moet worden gezocht omwille van de oplossing, maar omgekeerd. De Leeuw streeft naar overzichtelijkheid van de huidige wetboeken en overige geschriften.

Op vlak van Diplomatie
De Leeuw gelooft in het varen van een Europees neutrale koers onder de beschermende vleugels van het Germaans Keizerrijk. Een gerechtelijk, politiek en militair neutrale koers varen met Holland in een wereld waar woorden al te snel gegeven worden en daden onterecht op zich laten wachten.

Ook hier geldt: pas een verdrag sluiten wanneer deze nodig is. Verder gelooft De Leeuw dat één bondgenoot sterker maakt dan tien.

Op vlak van Instituten / ondernemingen
De Leeuw gelooft in de vrijheid van ondernemen en tracht enkel het essentiele te reglementeren. Noem dit ons anti-bureaucratie punt, zo min mogelijk regels. Tevens ziet de Leeuw liever dat erkende gildes en andere privé georganiseerde instellingen hun stempel drukken op de samenleving dan het centraliseren van activiteiten naar de overheidsinstellingen.

Op economisch vlak
De Leeuw werpt zich op om de vrije markt te bewaren in een reeds overgereglementeerde wereld, met de uitzondering van tijdelijke beleidsmaatregelen in de voedselmarkt en werkeconomie.

Werkgelegenheid is een prioriteit, De leeuw verbindt zich ertoe om voor maximale werkgelegenheid te streven. Het minimumloon van 14 fl. dient hier echter bij gewaarborgd te blijven.

De Leeuw gelooft dat Holland een belangrijkere rol zou kunnen spelen in de internationale handel. Het uitbreiden van havens is daarvoor belangrijk en creëert meer werkgelegenheid en zal tevens de economie bevorderen.

Op militair vlak
De Leeuw gelooft dat De Gulden Leeuwen een belangrijke rol kunnen spelen in de beveiliging van Holland. Enerzijds als reservisten voor een IG-leger anderzijds als tijdelijke opvoering van burgerwachten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://deleeuw.forumactie.com
 
Ideologisch Kader
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Hollandse Leeuw :: Ontvangsthal :: Welkom-
Ga naar: